Female Psychology and Coaching

Wat is Creatrix?

Creatrix® is een unieke methode afgestemd op het vrouwelijk brein. Het vrouwenbrein heeft bijvoorbeeld meerdere en diepgaande verbindingen tussen de hersencellen. Wanneer jij A denkt, zit je op een gegeven moment bij M en zijn alle andere letters vast ook wel gepasseerd. Dit maakt dat voor 7 op de 10 vrouwen bestaande methodieken niet helemaal op hun functioneren zijn aangepast. Ondanks veranderingen aan de oppervlakte en nieuwe coping skills, blijft er in je kern iets broeden. Dit blijft jou doen en denken bepalen waardoor jij het gevoel krijgt dat je niet je best doet en dat het aan jou ligt. Niets is minder waar.

Creatrix® is een op maat gemaakte techniek specifiek voor jouw vrouwelijk onderbewuste. We elimineren je diepste issues. Je hebt ze niet meer nodig. Hierdoor is er plaats voor nieuwe overtuigingen die je versterken in je emotionele en mentale intelligentie.

Vergelijk het met een bloemenweide. Wanneer onkruid overwoekert krijgen de prachtige bloemen geen kans meer. Tijd om het onkruid voor eens én voor altijd te wieden.

Creatrix® vertrekt vanuit de epigenetica. Dit is de wetenschap dat we emoties, trauma's en herinneringen opslaan en overdragen aan de volgende generatie. Dit gebeurt onbewust. Wanneer jij bijvoorbeeld kampt met een laag zelfbeeld, alles al geprobeerd hebt en misschien zelfs oprecht niet kan begrijpen waar het vandaan komt, is het mogelijk niet bij jou ontstaan. Maar jíj bent wel degene die lijdt. De vrouw die ondanks haar wil niet komt tot verandering omdat ze van binnenuit niet goed geprogrammeerd is.

Epigenetische overdracht is veranderbaar. Dit wil zeggen dat het voor eens en voor altijd bij jou kan stoppen EN dat ook jíj zélf hier de vruchten van plukt.

Wat maakt mij en mijn aanpak uniek?

Op dit moment ben ik de enige in België die zowel een Diploma Klinische Psychologie, een therapieopleiding én de licentie tot Creatrix® transformatiecoach op zak heeft. Tot hiertoe is er geen enkele andere therapie-, coachings- en counselingtechniek die ontwikkelt is, spécifiek voor vrouwen. Onomstotelijk ben ik overtuigd van deze unieke aanpak. Wanneer we onze doelen niet behalen, krijg jij je geld terug.

Herken jij jezelf in dit verhaal én sta je open voor de laatste keer investeren in jezelf. Wij je écht connectie met jezelf voelen, zonder allerlei overtuigingen en emoties die jou in cirkeltjes laten draaien? Wil jij écht vooruit richting het leven volgens jouw doelen en waarden? Stuur een mailtje en we praten verder.

Hoe verlopen diepe emotionele cycli en overtuigingen?

Sussesverhalen van vrouwen

Claudia Janssen

Master in de Klinische Psychologie, opgeleid in ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Creatrix®Transformatiecoach, Vrouwencoach